Til opdagelsesrejsende fra opdagelsesrejsende

EVENTYRLIGE OPLEVELSER PÅ FJERNTLIGGENDE ØGRUPPER

Klik på højttalerikonet for lyd

Til opdagelsesrejsende fra opdagelsesrejsende

EVENTYRLIGE OPLEVELSER PÅ FJERNTLIGGENDE ØGRUPPER

Klik på højttalerikonet for lyd

VI vil ud og udforske verden

Oceaner af oplevelser i sigte!

Vi er begejstrede over at kunne introducere nogle fantastiske, nye ekspeditionskrydstogter med eventyrlige oplevelser og udforskning i fjerntliggende, eksotiske øgrupper. Snart kan man opleve det berømte dyreliv på Galápagos helt tæt på, lytte til portugisisk-afrikansk fusionsmusik på Kap Verde, vandre på aktive vulkaner på de subtropiske Kanariske Øer og se sjældne saltvandsflodheste på Guinea Bissaus relativt ukendte Bissagos-øer. For at vække nysgerrigheden har vi dedikeret denne udgave til en forsmag på de spændende steder.

Der findes intet bedre sted at starte vores ekspeditionskrydstogtsrække end selve evolutionsteoriens fødested. Ja, vi taler om de sagnomspundne Galápagos-øer. Galápagos er en fryd for øjnene med sin ærefrygtindgydende natur og sit fascinerende dyreliv, og vi har et nyt, komfortabelt ekspeditionsskib til at sejle fra ø til ø med stil. På alle vores ekspeditionsrejser har vi fokus på miljø og bæredygtighed, og vi hjælper gerne lokalt, hvor vi kan. I denne udgave kan du læse om en ecuadoriansk kvinde, naturforskeren Ximena Córdova, hvis kærlighedsforhold til Galápagos er vokset til en livslang mission om at bevare naturen, et dyreliv og også at forbedre forholdene for kvinder i øsamfundet. Vi udforsker også de sjældent besøgte Bissagosøer ud for Guinea-Bissaus tropiske kyst, hvor stammesamfundet er matriarkalsk, og hvor en gammel livsstil er bevaret.

Det samme ekspeditionskrydstogt udforsker de idylliske Kap Verde-øer og vi besøger også de vulkanske øgrupper De Kanariske Øer og Madeira. Desuden kan man, når vi sejler gennem Panamakanalen, lære alt om kanalens fascinerende historie. Vi håber, at du bliver lige så inspireret og begejstret over vores nye ocean- destinationer, som vi selv er. Lad drømmene begynde!

Karin Strand, Vicepræsident for ekspeditioner hos Hurtigruten Expeditions

  Har du hørt om multebær?

De ravfarvede bær minder om hindbær og brombær. Multebærret, der tilfører smag til norske desserter – kendt som multe på norsk – er notorisk svær at finde.

VÆR DEN FØRSTE TIL AT FÅ NYHEDER OG TILBUD!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få særtilbud og nye ruteplaner som en af de første.

TELEFON: 89 88 47 60 Åbningstider på telefon: Man-fre: 08.00-18.00 E-mail: booking@hurtigruten.com

Dette digitale magasin udgives for Hurtigruten Expeditions. Ingen del af dette magasin må reproduceres uden skriftligt samtykke fra Hurtigruten Expeditions.

Udgivet af Grin Creative

I DETTE NUMMER

Indhold >