For oppdagelsesreisende – av oppdagelsesreisende

EVENTYR PÅ FJERNTLIGGENDE ØYGRUPPER

Klikk på høyttalerikonet for lyd

For oppdagelsesreisende – av oppdagelsesreisende

EVENTYR PÅ FJERNTLIGGENDE ØYGRUPPER

Klikk på høyttalerikonet for lyd

VI vil utforske

Spennende haveventyr i sikte!

Det er en glede å kunne introdusere noen fantastiske nye ekspedisjonscruise, med spennende opplevelser og utforsking på noen av verdens mest fjerntliggende øygrupper. Snart vil du kunne komme tett på de tamme dyrene på Galápagosøyene, høre portugisisk-afrikansk fusionmusikk på Kapp Verde, gå på fottur til aktive vulkaner på de subtropiske Kanariøyene, og se de sjeldne saltvannsflodhestene på Guinea Bissaus best bevarte hemmelighet, Bijagós-øyene. For å trigge nysgjerrigheten din, har vi dedikert denne utgaven av magasinet vårt til å gi deg en smakebit av disse stedene.

Og det finnes vel ikke noe bedre sted å lansere planene våre for informative ekspedisjonscruise enn fødestedet til selve evolusjonsteorien? Ja, vi snakker om de sagnomsuste Galápagosøyene. Ikke bare er Galápagosøyene en fryd for øyet med fantastiske landskap og et fargerikt dyreliv – vi har i tillegg et nytt, komfortabelt ekspedisjonsskip som vil ta deg rundt øyene med stil. Vi fokuserer alltid på miljø og bærekraft på ekspedisjonene våre, og vi liker å hjelpe til lokalt der vi kan. I denne utgaven kan du lese om ecuadorianske Ximena Córdova. Hennes kjærlighet for Galápagosøyene har utviklet seg til å bli en livslang misjon for å bevare dyrelivet og forbedre kvinnenes betingelser i lokalsamfunnene på øyene. Apropos kvinner – vi utforsker de sjeldent besøkte Bijagós-øyene utenfor den tropiske kysten av Guinea-Bissau, hvor urfolksamfunnene er matriarkalske og opprettholder sin gammeldags levemåte.

Samme ekspedisjonscruise utforsker i tillegg idylliske Kapp Verde, og vi seiler også til de vulkanske øygruppene Kanariøyene og Madeira. I tillegg vil vi seile gjennom Panamakanalen, og du kan lese mer om den fascinerende historien på. Alt i alt håper vi at du blir like inspirert og begeistret over de nye destinasjonene våre som vi er. Det er bare å begynne å drømme!

Karin Strand, Visepresident ekspedisjoner hos Hurtigruten Expeditions

Har du smakt multe?

Det ravfargede bæret som ligner litt på bringebær og bjørnebær? Multen er eksklusiv og vanskelig å finne, men er du heldig kan du glede deg til å nyte den i en deilig dessert.

VÆR DEN FØRSTE SOM FÅR VITE!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få spesialtilbud og nye reiseruter før alle andre.

TELEFON: 800 24 934 Åpningstider på telefon: Man - Fre: 08.00 - 18.00 Email: booking@hurtigruten.com

Dette digitale magasinet er publisert for Hurtigruten Expeditions. Ingen del av dette magasinet kan reproduseres uten skriftlig samtykke fra Hurtigruten Expeditions.

Publisert av Grin Creative

I DENNE UTGAVEN

Innhold >