For opdagelsesrejsende – af opdagelsesrejsende

FORVENT DET UVENTEDE

Klik på højttalerikonet for lyd

For opdagelsesrejsende – af opdagelsesrejsende

FORVENT DET UVENTEDE

Klik på højttalerikonet for lyd

WE will explore

Der er noget overraskende ved Antarktis!

Det er svært at forstå præcist, hvad det er eller hvordan man skal forklare det. Ord bliver tit fattige, når folk spørger dig, eller du fortæller begejstret om minder, der dukker op fra den fantastiske rejse. Når du selv har set og været på kontinentet for første gang, vil du blive slået af, hvor magisk det er her. Man kan ikke forestille sig, hvor enormt og vidstrakt det er, uanset hvor godt, man forbereder sig. Jeg er så privilegeret at have set mange dele af verden, som jeg er meget taknemmelig for, men der er ikke noget, der kan måle sig med et besøg til Antarktis. Forventningerne kan være lidt overvældende og skal balanceres ved at vælge en ekspeditionsleverandør og et team, der deler dine værdier og drømme. Gæsteoplevelsen er i centrum hos os, noget jeg selv har oplevet. Hele teamet arbejdede dag og nat for at forberede og levere oplevelser, som du vil huske i årevis.

Vi fokuserer på videnskab og forskning og prøver at efterlade et så lille fodaftryk som muligt, i så kort tid som muligt. Bæredygtighed står i centrum af alt, hvad vi gør, noget som blandt andet har ført os til udviklingen af innovative, batteridrevne hybridskibe med lavt udslip. Vi forbyder engangsplastik ombord, bruger batterier og brændstoffer med lavt udslip, fokuserer på løsninger for varmegenvinding og at implementere topmoderne løsninger til håndtering af mad og affald. Alt dette foregår bag kulisserne. På selve scenen vil det engagerede og erfarne ekspeditionsteam dele deres viden med dig, enten på tomandshånd eller ved foredrag ombord. Du kan deltage i videnskabelige programmer i det, der er det mest avancerede videnskabscenter, du vil finde på et ekspeditionskrydstogt til søs, og du kan også komme med på autentiske og aktive eventyr både på landgange og til søs. Undervejs bliver der taget godt vare på dig af det professionelle driftsteam på det moderne og komfortable skib, som kan prale af skandinavisk design, motions- og wellnesscenter, pool og barer og restauranter, hvor du kan nyde kulinariske retter i særklasse i dagene, der kommer.

Antarktis vil vise sig for dig i al sin pragt. Nøjagtig som dyrene, kan du selv føle, høre og se den smukke og mægtige natur, når den er bedst. Her bliver vi eksponeret for dyre- og planteliv, vind, hav og sol, og vi kommer tæt på blandt andet hvaler, pingviner, fugleliv og sæler. Du bliver bombarderet med sanseindtryk, og nysgerrigheden i dig arbejder på højtryk. Jeg anbefaler derfor at slappe af og tage tingene med ro. Stilheden, og følelsen af at være isoleret og ubetydelig, skaber en perfekt anledning til lidt refleksion. Antarktis er aldrig blevet erobret, og når du forlader kontinentet, vil du håbe, det forbliver sådan. Der er noget forbløffende ved Antarktis, og hvordan stedet sætter livet i perspektiv. Samtidig tænder det en gnist i os, og gør at vi ønsker at bevare dette fantastiske sted.

Asta Lassesen Direktør Hurtigruten Expeditions

Fun Fact

Vidste du, at vi rejste til Antarktis for første gang i 2002?

VÆR DEN FØRSTE TIL AT FÅ NYHEDER OG TILBUD!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få særtilbud og nye ruteplaner som en af de første.

TELEFON: 89 88 47 60 Åbningstider på telefon: Man-fre: 08.00-18.00 E-mail: booking@hurtigruten.com

Dette digitale magasin udgives for Hurtigruten Expeditions. Ingen del af dette magasin må reproduceres uden skriftligt samtykke fra Hurtigruten Expeditions.

Udgivet af Grin Creative

I DETTE NUMMER

Indhold >