I DENNE UTGAVEN


EVENTYRET VENTER

Siste nytt fra oss

Planlegg ditt neste eventyr, les mer om ekspedisjonsskipene våre og mye mer.


MØT

Mannen i isen

Han har tilbrakt mer enn 25 år av livet sitt på reiser til det syvende kontinent. Dette gjør Tudor Morgan til en av de mest erfarne ekspedisjonsledere i Antarktis.


OPPDAG CHILE

Den mindre kjente delen av Santiago

Før eller etter en ekspedisjon til Antarktis, anbefaler vi at du tilbringer litt tid i Santiago, for eksempel i Barrio Brasil som med sine små markeder, spennende kaféer og kunstneriske atmosfære er den roligere og mer bohemske delen av byen.


VITENSKAP

Bidra til forskningen

Når mange bidrar, kommer man lengre på kortere tid. Dette er spesielt sant når det kommer til å studere naturen. Bli med på vitenskapsprogrammer om bord, og bidra til å redde verden.


OPPDAG ANTARKTIS

De første skrittene

Det er umulig å forberede seg på den fantastiske følelsen av å gå i land på dette mystiske kontinentet.


MILJØET

Krill er kongen

Ved å samarbeide med og hjelpe forskere, bidrar vi til å studere hvordan en bitte liten skapning i Antarktis styrer hele showet.


DYRELIV

Antarktis kaller

Til tross for minusgrader, en uforutsigbar atferd blant dyrelivet og den mentale utfordringen det kan være å leve på en isolert utpost, er australske forskere dedikerte i oppgaven med å få svar på mysteriene i Antarktis.


KAPTEINENS PERSPEKTIV

Ved roret

Det er mye som foregår bak i kulissene for å kunne tilby denne fengslende opplevelsen av Antarktis. Kaptein Kai Albrigtsen gir et sjeldent innblikk i hvordan det hele henger sammen.


SKIP

Med kursen sørover

MS Roald Amundsen er oppkalt etter den første polfareren som nådde Sydpolen, og er en grønn pionér innen ekspedisjonscruise.

VELKOMMEN

< Startsiden

EVENTYRET VENTER

Siste nytt fra Hurtigruten Expeditions >